Malin's smårätter: Råbiff
Vem älskar inte råbiff? Det här är en av vår favoritkombos! Det godaste tycker vi är att hacka, så man får lite mer rejäla bitar än om man maler. Bästa köttet är oxfilé men funkar även fint på flankstek och luffarbiff. Vi kan även mala av innanlår vid förfrågan.
Denna variant är så enkel, men så god!
Ingredienser
- 300g valfritt nötkött.
- ½ röd lök
- 5 msk olivolja
- 1 burk gräslöksmajonnäs
- 1 påse valfria chips. (rekommenderar Torres tunna chips tryffel, pickles eller sötpotatis)
- Garnering, krasse
Gör såhär:
- Hacka nötköttet, finhacka rödlöken lägg i en bunke och blanda med olivolja och salt.
- Smaka av.
- Tryck ut på tallrikarna, klicka ut gräslöksmajonnäs lite här och där på köttblandningen. Mal svartpeppar på. smula över chipsen i lite större bitar och klipp över lite krasse som garnering.
- Bon appétit!